Volledig scherm
© ANP

Politie houdt derde verdachte aan in inbraakzaak

RENKUM/ EDE  - De politie heeft maandagochtend een 27-jarige man uit Ede aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een inbraak in een woning in Renkum.

Op 23 mei kreeg de politie een melding dat er ingebroken was in een woning in Renkum. Uit de woning bleken verschillende spullen van de bewoners te zijn weggenomen. De politie startte een onderzoek waarbij al snel twee verdachten in beeld kwamen. Deze verdachten (twee mannen uit Ede van 21 en 23 jaar) werden op 24 mei aangehouden voor heling van spullen die afkomstig waren van de inbraak. 

De politie kwam de derde verdachte op het spoor door uitgebreid sporenonderzoek. Deze man kon vanmorgen buiten heterdaad worden aangehouden en is ingesloten voor verhoor.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Wat als je ‘anders’ bent dan anderen op de middelbare school? Dit initiatief helpt op het Dorenweerd College
    PREMIUM

    Wat als je ‘anders’ bent dan anderen op de middelbare school? Dit initiatief helpt op het Dorenweerd College

    DOORWERTH - Op het Dorenweerd College in Doorwerth zat twee jaar geleden slechts één leerling die uitkwam voor zijn homoseksualiteit. ,,Wat jammer dat ik de enige ben”, zei hij tegen docent Elmar Noteboom. ,,Ik kan er met niemand over praten.” Noteboom, zelf homoseksueel, werd geraakt door de woorden van zijn leerling. Hij richtte op Paarse Vrijdag, vandaag precies één jaar geleden, de groep InDifferent op.

Arnhem e.o.