Politie lost waarschuwingsschoten bij aanhouding in Oosterbeek: verdachte (22) springt uit raam en raakt gewond

VIDEO + UPDATEOOSTERBEEK - Bij een poging tot aanhouding in een bedrijfspand aan de Utrechtseweg in Oosterbeek zijn zondagochtend schoten gelost. Er zijn zeker zeven politiewagens en meerdere ambulances opgetrommeld, de weg was enige tijd afgesloten voor verkeer.

 1. Niet voetballen, dan maar fietsen. Spelers van Redichem maken 230 km lange tocht langs alle tegenstanders

  Niet voetballen, dan maar fietsen. Spelers van Redichem maken 230 km lange tocht langs alle tegenstan­ders

  HEELSUM- De begin februari gestarte clubactie ‘Redichem op Strava’, waarmee de voetbalvereniging uit Renkum/Heelsum haar leden aanzette zoveel mogelijk kilometers te gaan hardlopen, fietsen, skeeleren of wandelen, krijgt een extra dimensie. De eerste elftalspelers Lennart Fuchs en Lieven de Zwart zijn vanmorgen om 07.45 uur op de fiets gestapt voor een tocht over 230 kilometer. Langs alle voetbalverenigingen die zij normaal gesproken zouden hebben getroffen in de competitie.
 2. Horeca Arnhem en Renkum gooit dinsdag terrassen open uit protest tegen coronaregels
  PREMIUM
  6

  Horeca Arnhem en Renkum gooit dinsdag terrassen open uit protest tegen coronare­gels

  ARNHEM - Mensen kunnen dinsdag 2 maart weer het terras op in Arnhem en Renkum. Dat verwacht voorzitter Jan van Hooijdonk van afdeling Arnhem en Renkum van Koninklijke Horeca Nederland. ,,Wij hebben al onze leden opgeroepen om mee te doen met de landelijke actiedag. Het kabinet heeft nu een eerste stap gezet om de winkels te heropenen voor beperkt bezoek. Wij huldigen het devies: winkels open, dan ook de horeca open.”
 1. Man (30) overleden na val van dak
  Play

  Man (30) overleden na val van dak

 2. Jonathan (10) loopt elke dag 14 kilometer voor de daklozen
  Play

  Jonathan (10) loopt elke dag 14 kilometer voor de daklozen

Arnhem e.o.