Politie zoekt bestuurder Kia in verband met brand in Renkum

VideoRENKUM - De politie van Wageningen en Renkum is op zoek naar de bestuurder of inzittenden van een witte Kia Picanto. 

0 reacties

 1. Was omstreden kapitein Raymond Westerling badmeester in Doorwerth? Wie zegt dat?
  PREMIUM

  Was omstreden kapitein Raymond Westerling badmeester in Doorwerth? Wie zegt dat?

  ARNHEM - Tegenstellingen, ook kleintjes, kunnen geniale ingrediënten zijn van een verhaal. Filmmakers, schrijvers en journalisten weten dat. De beroemde band die repeteert in de garage van oma, een getatoeëerde worstelaar met een gestrikte pekinees op schoot, een demonstrant met een bos anjers terwijl straatstenen overvliegen. Of in dit verhaal: een omstreden kapitein, beticht van oorlogsmisdaden, zonnebadend op het randje van een golfslagbad, gevuld met blije kinderen.
 2. Vier nieuwe Airborne-wandelroutes in regio Arnhem langs herinneringen aan Tweede Wereldoorlog

  Vier nieuwe Airborne-wandelrou­tes in regio Arnhem langs herinnerin­gen aan Tweede Wereldoor­log

  ARNHEM - Wandelliefhebbers kunnen vanaf deze maand in de regio Arnhem een speciale Airborne-wandeling maken. De vier routes leiden de wandelaar door het strijdgebied en langs monumenten, bezienswaardigheden en resten uit de Tweede Wereldoorlog die grotendeels wat minder bekend zijn. Het uitzetten van dergelijke routes was al lang een wens van nabestaanden van geallieerden die destijds in het Airborne-gebied vochten.

Arnhem e.o.