Volledig scherm
PREMIUM
Directeur Frank van der Eijnden bij Het Schild, woonzorgvoorziening voor blinden en slechtzienden. © Erik van 't Hullenaar

Potje urine bezorgen? Dat is 50 euro!

WOLFHEZE - In het restaurant van Het Schild, woonzorgcentrum  voor blinden en slechtzienden in Wolfheze, ligt al een lijst met namen van 'wanbetalers'. Huurders  van aanleunwoningen die geen recht meer op een gratis kop thee of koffie hebben. Het is een geheugensteuntje voor personeel en vrijwilligers.

Het is een uitvloeisel van het nieuwe beleid van de directie van Het Schild. Wie niet  tegen extra betaling het zorgservicepakket afneemt, aldus de directie in een brief aan de huurders, verliest per 1 september het recht op verschillende vormen van zorg, ondersteuning en dienstverlening. Daarbij zit ook serviceverlening zoals gratis koffie en thee in het restaurant en de gemeenschappelijke huiskamer. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. OVC’85 wint voor vijfde keer op rij en verstevigt derde plaats

    OVC’85 wint voor vijfde keer op rij en verstevigt derde plaats

    NIJMEGEN – OVC’85 (3A) won zaterdagmiddag de uitwedstrijd bij Uni VV in Nijmegen met 2-1. Dat betekende de vijfde zege op rij voor de ploeg uit Oosterbeek. De ploeg van trainer Marco Bosch constateerde verder tot tevredenheid dat concurrent ESA twee punten verspeelde in de Arnhemse stadsderby tegen AZ 2000, waardoor de derde plaats op de ranglijst, die straks recht geeft op deelname aan de nacompetitie, werd verstevigd.

Arnhem e.o.