Renkum door het stof na rel over ‘Horsa’ waar Prins Charles van genoot: ‘Had anders gemoeten’

OOSTERBEEK - Het Brits zweefvliegtuig Horsa, waarvan Prins Charles zo genoot in Oosterbeek in september 2019, blijft de gemoederen bezig houden. Burgemeester en wethouders van Renkum erkennen dat ze de gemeenteraad  te weinig hebben geïnformeerd over de kosten van het binnenhalen van de replica bij de 75-jarige herdenking van de Slag om Arnhem in 2019. 

7 reacties

 • Ook

  2 jaar geleden
  Dat kan alleen geschieden indien de gemeenteraad dit bepaalt.
 • Ook

  2 jaar geleden
  Dat ben ik niet met u eens.Deze brief is het einde van veel beraad en vragen omtrent de hele Horsa affaire.Dat er inmiddels nog veel meer en ook slechter nieuws naar buiten is gekomen omtrent de gemeente en haar financiële positie maakt dit niet anders. 
 • Ook

  2 jaar geleden
  Inderdaad laat de tekst van de excuusbrief van het college vragen rijzen of dit college wel over de noodzakelijke bestuurskwaliteit beschikte en ook nu nog beschikt.Daarnaast blijft staan dat deze uitgave in een financieel armlastige gemeente nu eenmaal harder aantikt dan in een rijke gemeente.
 • waakhond

  2 jaar geleden
  jaspertje is al weggelopen......
 • Marco

  2 jaar geleden
  Poe poe, 13.000 euro. En daar zoveel rumoer over maken?Dit is niets anders dan een afleidingsmanoeuvre van de echte Renkumse problemen.Wat mij betreft is deze hele poespas het bewijs dat zelfstandigheid een gepaseerd station is voor deze raad. En dan met name voor de oppositie. Ga je schamen!