Een aannemer zuigt eikenprocessierupsen uit bomen in Renkum.
Volledig scherm
PREMIUM
Een aannemer zuigt eikenprocessierupsen uit bomen in Renkum. © Gert Budding

Renkum heeft onvoldoende budget om alle nesten van eikenprocessierups te verwijderen: keuzes maken

De gemeente Renkum heeft onvoldoende budget om alle nesten van de eikenprocessierups uit bomen te verwijderen.  ,,Daarom moeten we keuzes maken’’, zegt een woordvoerder van de gemeente. Plekken waar veel mensen komen, zoals routes naar scholen, krijgen daarbij voorrang. 

1 reactie

 • Geurt Smit

  2 maanden geleden
  Groot gezondheids probleem . A- status van maken en aan Hugochenko een paar miljard vragen🤣
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  6

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

Arnhem e.o.