Volledig scherm
Voetbaljeugd op het carnavalsfeest in Renkum met op hun shirts de kreet 'Samen 1'. © Gert Budding

Renkum neemt alvast een voorproefje op het grote carnavalsfeest

RENKUM - Carnavalsvereniging De Dolle Instuivers uit Renkum heeft zaterdagavond alvast een voorproefje genomen op het grote feest volgende maand. In multifunctioneel centrum Doelum, voor de gelegenheid omgedoopt in Huize Redichem, ging het tot in de late uurtjes door tijdens de ‘Dolle avond aan de Rijn’.

Voordat het helemaal los ging, bracht Richard Veldt, lid van de Senaat, diverse jeugdspelers van de voetbalclubs Redichem, RVW en CHRC voor het voetlicht. Met op hun shirts de namen van de clubs en de tekst ‘Samen 1’. Het leek een handreiking voor een vruchtbare samenwerking tussen de drie bespelers van Sportpark Wilhelmina in Heelsum. Een vruchtbare samenwerking is ook de uitdrukkelijke wens van de gemeente Renkum.

De polonaise werd nadien in gang gezet door prins Pascal d’n Eerste en hofdame Wilma. Tijdens de drukbezochte avond traden diverse artiesten op, voor een belangrijk deel afkomstig uit Duitsland.   

Volledig scherm
Zingen en uit je bol gaan tijdens het carnavalsfeest in Renkum. © Gert Budding
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.