Renkum zet vraatzuchtige lieveheersbeestjes in ‘lekkende lindenbomen’

videoOOSTERBEEK - Tuinliefhebbers pionieren steeds vaker met larven van lieveheersbeestjes om de luizen in hun planten te bestrijden. De gemeente Renkum pakt het nu groots aan. Liefst 15.000 larven van het tweestippelig lieveheersbeestjes gingen gisteren 62 lindebomen in. Zo moet een herhaling van de luizenplaag van vorig jaar zomer voorkomen worden. 

  1. OVC ’85 onderuit tegen dodelijk effectief Batavia ‘90

    OVC ’85 onderuit tegen dodelijk effectief Batavia ‘90

    OOSTERBEEK – Het naar de 2e Klasse gepromoveerde OVC ’85 wacht nog steeds op het eerste competitiepunt, maar ook op het eerste competitiedoelpunt. Tegen het bezoekende Batavia ’90 slaagde de ploeg van trainer Bastiaan Veldhuizen daar niet in. Op een troosteloze Bilderberg, met 12 toeschouwers (geblesseerde wisselspelers van beide ploegen, technische staf van Batavia en ‘OVC-boa’s’) op de tribune en 4 ‘íllegale’ toeschouwers vanachter een hek, keek de thuisclub bij rust al tegen een 0-2 achterstand aan. Na rust verdubbelden de gasten de score. Saillant detail was, dat alle Batavia-treffers werden gescoord door de superscherpe aanvaller Guido Pauw.
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.