Een impressie van de Trolley 2.0 die in december 2014 werd verspreid door de gemeente Arnhem. De bus die ontwikkeld zou worden door EL-KW kwam er nooit.
Volledig scherm
PREMIUM
Een impressie van de Trolley 2.0 die in december 2014 werd verspreid door de gemeente Arnhem. De bus die ontwikkeld zou worden door EL-KW kwam er nooit. © Gemeente Arnhem

Renkumer (53) krijgt werkstraf van 90 uur voor fraude met milieusubsidie

ZUTPHEN/RENKUM - Een 53-jarige inwoner van Renkum heeft een werkstraf van 90 uur gekregen voor het vervalsen van documenten om subsidiegeld te krijgen van de provincie Gelderland. Een oplettende ambtenaar doorzag de fraude en voorkwam dat er 75.000 euro werd overgemaakt aan zijn bedrijf.

2 reacties

 • bart verplak

  3 maanden geleden
  Wat voor werk? Weer een linke subsidieaanvraag indienen?
 • frank jansen

  3 maanden geleden
  Nederland is en blijft een walhalla voor fraudeurs met dank aan de Rechtspraak..
 1. Man dringt woning ex binnen tijdens haar vakantie en steelt pikante foto’s: ‘Zo kon ik haar toch nog zien’
  PREMIUM
  4

  Man dringt woning ex binnen tijdens haar vakantie en steelt pikante foto’s: ‘Zo kon ik haar toch nog zien’

  DOORWERTH – Hij belaagde zijn ex in Doorwerth door haar tientallen, vaak seksistische en agressieve berichten per dag te sturen. Hij gluurde door het raam, belde aan en ging tekeer. Hij drong haar woning binnen toen ze op vakantie was en zette pikante foto’s en filmpjes van haar laptop over naar zijn telefoon. En ten slotte ging hij ook nog eens stiekem filmen over de rand van kleedhokjes bij zwembaden in Ede en Heijen.

Arnhem e.o.