Het Renkumse gemeentehuis in Oosterbeek.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Renkumse gemeentehuis in Oosterbeek. © Rolf Hensel

Renkumer betaalt in 2020 enkele tientjes meer aan lokale belasting

OOSTERBEEK - Inwoners van de gemeente Renkum gaan komend jaar meer lokale belastingen betalen. Huishoudens zijn gemiddeld ongeveer 10 procent meer kwijt dan vorig jaar. Dat valt te lezen in de begroting van de gemeente.

12 reacties

 • waakhond

  1 jaar geleden
  inderdaad het vergroenen van de nieuwe school heeft bakken vol geld extra gekost, maar vergeet ook nieuwe sport- en cultuur paleis niet.....
 • Desirea

  1 jaar geleden
  Of mismanagement ? veel meer kosten als uiteindelijk is begroot een mooi voorbeeld is een nieuwe school. Of misschien nog de nasleep van de laatste gemeente raadsverkiezingen afvloei kosten van een paar "werknemers" €945000,-!! En niet te vergeten de onzinnige subsidies aan dingen wat gewoon weg gegooid geld is,geld uit de burgerpot en dat is makkelijk uitgeven en makkelijk weer aanvullen.Misschien dat na dit alles inflatie en indexering een rol kan spelen.
 • waakhond

  1 jaar geleden
  Tsja, en Mientje 13  trekt nu lekker wachtgeld uit onze zak, heeft ze recht op.
 • Hennie Brouwer

  1 jaar geleden
  Ik zie er niets voor terug. Nu zijn ze het onzalige plan aan het uitvoeren om al het afgeschreven groen te verwijderen en te vervangen voor gras. Wat een verschraling voor deze groene gemeente. Is ook een manier van bezuinigen. Maar omgerekent kost het op termijn meer.
 • Marco

  1 jaar geleden
  Dat heet inflatie en indexering.Daardoor wordt alles duurder.Vraag jij ooit wel eens om loonsverlaging?Of verkoop je je huis voor minder dan je het zelf kocht?
 1. Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig
  Play

  Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig

 2. Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen
  Play

  Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen

Arnhem e.o.