Slachtoffer overval raakt gewond als hij vluchtauto wil stoppen, politie doet buurtonderzoek in Renkum

UPDATE / VIDEORENKUM - Een man in Renkum is woensdagavond overvallen door een onbekende man en vrouw. Hij raakte daarbij gewond: in een poging de auto van het vluchtende duo te belemmeren werd hij enkele meters meegesleurd.

De man woont in een flat aan de Jan Tooropstraat. Rond 21.51 uur werd hij overvallen. Volgens de politie werd hij daarbij bedreigd met een wapen. Om wat voor wapen het gaat, meldt de politie niet. De man gaf geld en andere kostbare goederen af, waarna de overvallers er vandoor wilden gaan.

De man probeerde het vluchtende duo tegen te houden door voor hun auto te staan, maar werd aangereden en enkele meters meegesleurd. Daarbij raakte hij gewond. 

Rond 22.25 uur reden verschillende hulpdiensten naar de flat. Onduidelijk is of de man is meegenomen in de aanwezige ambulance. De politie ging meteen op zoek naar de vluchtauto: een kleine, blauwe auto, mogelijk een Ford. Die auto werd niet aangetroffen.

Deze donderdag doet de politie buurtonderzoek. Het slachtoffer doet aangifte.

Volledig scherm
Het incident vond plaats aan de Jan Tooropstraat in Renkum. © AS Media
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.