Slapen in Arnhem, wakker worden in Wenen: nieuwe nachttrein verbindt Nederland met Europa

VIDEOARNHEM/ WOLFHEZE - Gaan slapen in Arnhem, wakker worden in Wenen. Vanaf december is het mogelijk. Met de nieuwe nachttrein Nightjet wordt het Nederlandse spoor voor het eerst sinds 2016 verbonden met het Europese netwerk van nachttreinen.

23 reacties

 • Waterrat

  2 jaar geleden
  Ik ben heel blij voor u dat u in de nachttrein heel goed kunt slapen! Ik heb wel eens in een couchette geslapen -althans geprobeerd.. ;-) - en ook in een hut op de nachtboot Hoek van Holland-Harwich, maar echt een succes was het niet.. Maar iedereen mag op zijn/haar manier reizen, en sommigen zweren het bij de nachttrein, -boot of zelfs -bus. Gelukkig is iedereen anders! Anders wordt het nog druk in de nachttrein.. ;-) 
 • Antoon

  2 jaar geleden
  Dat u niet (zittend) in een vliegtuig kunt slapen, begrijp ik; daar heb ik zelf ook last van (net zoals in bussen). In de nachttrein heb ik op een slaapplek echter prima kunnen slapen en dat kan ik daarom ook zeker aanraden. 
 • R L

  2 jaar geleden
  Als ik u was, zou ik heel stil in bed blijven liggen met het dekbed ver over uw hoofd getrokken en zo heel af en toe een voorzichtig met uw ogen boven dat dekbed uit komen om te kijken of de wereld al iets beter geworden is.
 • R L

  2 jaar geleden
  "Ik hoop alleen dat er andere slaapstoelen in zitten dan in de oude CityNightLine, met een wat bredere bilpartij"Als dat het probleem is, zou ik het frietje eens laten staan. ;-)
 • Oldlady

  2 jaar geleden
  Wat ontzettend leuk ik ga dit beslist een keer doen!

Arnhem e.o.