Vrijwilligers Thijs van Amersfoort, Floor van Beek en Jan van Prooije werken aan het nieuwe mtb-parcours dat Schaarsbergen gaat heten.
Volledig scherm
Vrijwilligers Thijs van Amersfoort, Floor van Beek en Jan van Prooije werken aan het nieuwe mtb-parcours dat Schaarsbergen gaat heten. © Erik van 't Hullenaar

Twee nieuwe mountainbikeroutes rond Arnhem in de maak: vrijwilligers leggen er nu de laatste hand aan

ARNHEM - Goed nieuws voor de mountainbikeliefhebbers. MTB Zuid Veluwe werkt op dit moment op het grondgebied van de gemeente Arnhem aan twee nieuwe routes.

4 reacties

 • JW Pauwelsen

  2 maanden geleden
  Ik reageer nooit, maar nu... Vooropgesteld, ik gun de bikers hun route! Maar...de gemeente Arnhem snap ik niet, bij de Waterberg staat een bord VAN de gemeente dat het een oerbos betreft, "waar de natuur haar gang kan gaan" ????? En dan deze actie? De boswachters zeggen dat de dieren verstoord worden door alle drukte in de bossen. Tja, veel anders dan wandelen kun je niet, vind wel dat je de natuur hoort te respecteren, NIET buiten de paden. Maar gemeente, haal het bord oerbos maar weg....
 • Sjaak Trekhaak

  2 maanden geleden
  Ruud stel je niet aan, de natuur is groot genoeg. Dan gaan die beesten maar een paar meter verderop lopen. En anders al die wandelaars maar uit het bos. Ik ben erg blij met al die routes, zo heb ik nooit meer de behoefte om buiten de gebaande paden te fietsen.
 • Ruud van de Kraats

  2 maanden geleden
  Belachelijk dat dit allemaal toegestaan wordt. In de natuur behoort het rustig te zijn. Daar streven andere partijen voor. Nu overal fietsers. Grootwild moet zich schuil houden op nog kleinere postzegels. Ook Veel hazelwormen ed. worden dood gereden door deze natuur onvriendelijke sport. Advies: stap over op de racefiets en laat de natuur met rust!
 • Albert van der Broek

  2 maanden geleden
  Nou, nou, het kan weer niet op. Moeten we blij zijn met door het bos raggende bikers? Kilometers bos wordt voor ze gereserveerd. Vreemd hoor!
 1. Plofkraak Apeldoorn: 'We dachten aan een aanslag'
  Play

  Plofkraak Apeldoorn: 'We dachten aan een aanslag'

 2. Minstens 150 gewonden bij ongeluk in overvolle synagoge
  Play

  Minstens 150 gewonden bij ongeluk in overvolle synagoge

Arnhem e.o.