In de Groenendaalseweg in Renkum staan sinds vorige week twee elektrische deelauto’s. Die kunnen voor een prikkie worden gebruikt door de bewoners. Bij het portier, half in de auto, staat initiatiefneemster Anita Holstra.
Volledig scherm
PREMIUM
In de Groenendaalseweg in Renkum staan sinds vorige week twee elektrische deelauto’s. Die kunnen voor een prikkie worden gebruikt door de bewoners. Bij het portier, half in de auto, staat initiatiefneemster Anita Holstra. © Gerard Burgers

Tweede auto de deur uit dankzij goedkope deelwagen: ‘Goed voor het milieu en voor het aanzicht van de straat’

RENKUM – Hè, dat is jammer. Joachim Venema en Melanie van den Bosch zijn binnenkort autoloos, zouden best een deelauto kunnen gebruiken, maar twijfelen of zij de auto’s ook zouden mogen gebruiken. 

 1. Horeca Arnhem en Renkum gooit dinsdag terrassen open uit protest tegen coronaregels
  PREMIUM
  6

  Horeca Arnhem en Renkum gooit dinsdag terrassen open uit protest tegen coronare­gels

  ARNHEM - Mensen kunnen dinsdag 2 maart weer het terras op in Arnhem en Renkum. Dat verwacht voorzitter Jan van Hooijdonk van afdeling Arnhem en Renkum van Koninklijke Horeca Nederland. ,,Wij hebben al onze leden opgeroepen om mee te doen met de landelijke actiedag. Het kabinet heeft nu een eerste stap gezet om de winkels te heropenen voor beperkt bezoek. Wij huldigen het devies: winkels open, dan ook de horeca open.”
 1. Dit rolletje gaat roofvogels langs de snelweg beschermen
  Play

  Dit rolletje gaat roofvogels langs de snelweg beschermen

 2. Kaag: Stikstofcrisis aanpakken, anders kunnen we niet bouwen
  Play

  Kaag: Stikstof­cri­sis aanpakken, anders kunnen we niet bouwen

Arnhem e.o.