Spelers van Redichem verzamelen zich op sportpark Wilhelmina. In het midden de initiatiefnemers van de 230 kilometer lange fietstocht, Lieven de Zwart en Lennart Fuchs.
Volledig scherm
Spelers van Redichem verzamelen zich op sportpark Wilhelmina. In het midden de initiatiefnemers van de 230 kilometer lange fietstocht, Lieven de Zwart en Lennart Fuchs. © Gert Budding

Voetballers van Redichem volbrengen 230 kilometer lange fietstocht langs tegenstanders uit de competitie

HEELSUM - Lieven de Zwart en Lennart Fuchs hebben de klus geklaard. Moe maar voldaan kwamen de twee voetballers van Redichem zondagavond weer aan op sportpark Wilhelmina in Heelsum, waar voorzitter Koen Beenen klaarstond met drie bossen bloemen.

 1. Horeca Arnhem en Renkum gooit dinsdag terrassen open uit protest tegen coronaregels
  PREMIUM
  6

  Horeca Arnhem en Renkum gooit dinsdag terrassen open uit protest tegen coronare­gels

  ARNHEM - Mensen kunnen dinsdag 2 maart weer het terras op in Arnhem en Renkum. Dat verwacht voorzitter Jan van Hooijdonk van afdeling Arnhem en Renkum van Koninklijke Horeca Nederland. ,,Wij hebben al onze leden opgeroepen om mee te doen met de landelijke actiedag. Het kabinet heeft nu een eerste stap gezet om de winkels te heropenen voor beperkt bezoek. Wij huldigen het devies: winkels open, dan ook de horeca open.”
 1. Kabinet wil maatregelen versoepelen met Pasen
  Play

  Kabinet wil maatrege­len versoepe­len met Pasen

 2. Tractor doormidden na botsing met auto bij Azewijn
  Play

  Tractor doormidden na botsing met auto bij Azewijn

Arnhem e.o.