Volledig scherm
Ook de kinderen kwamen aan hun trekken bij het Lentefeest in het Renkums Beekdal. Op de achtergrond de kraampjes voor de volwassenen. © Gert Budding

Voorjaar in Renkums Beekdal ingeluid met Lentefeest

RENKUM – Informatiecentrum Renkums Beekdal hield zaterdag zijn jaarlijkse Lentefeest. Het werd uiteindelijk een drukbezocht evenement. 

Op het terrein stonden twaalf kraampjes. Er was van alles te doen.  Kinderen konden ponyrijden, nestkastjes timmeren en plantjes en bolletjes zaaien. Ook het versieren van cupcakes en het met blote voeten spelen op de waterspeelplaats waren voor hen aantrekkelijke bezigheden.

Mini-lezingen

Voor volwassenen waren er mini-lezingen over de lente. Daarbij waren er korte excursies door de boomgaard met appel-, pruimen- en perenbomen. Een hovenier gaf informatie hoe je de tuin diervriendelijk kunt maken. Daarnaast waren er planten te koop om bijen en vlinders mee in de tuin lokken.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.