De vos in Oosterbeek die het slachtoffer werd van een illegale wildklem. ,,Dit mag echt niet. Een dier lijdt hier enorm mee.”
Volledig scherm
PREMIUM
De vos in Oosterbeek die het slachtoffer werd van een illegale wildklem. ,,Dit mag echt niet. Een dier lijdt hier enorm mee.” © Victor Nuijten

Vos loopt in verboden wildklem, boswachter verlost hem uit zijn lijden: ‘Verschrikkelijk wrede daad’

RENKUM - Een vos is in de gemeente Renkum overleden, nadat het dier in een verboden wildklem is gelopen en daardoor gewond raakte. De verwondingen waren zo erg dat boswachter Victor Nuijten de vos uit zijn lijden heeft verlost. ,,De poten waren helemaal verbrijzeld.”

19 reacties

 • Sjakie

  2 maanden geleden
  Vertel dat maar aan een klein kind dat daar rondloopt.
 • Patries

  2 maanden geleden
  Jij staat echt zover van je natuur af dat het niet anders kan als dat je denkt dat we wel zonder kunnen. Heb ik nieuws voor je, kunnen we niet. De natuurpiramide is de onmisbare basis van ons bestaan. Inclusief de prachtige vos. 
 • Bertels

  2 maanden geleden
  Vos hoort te "moorden", anders gaat hij dood van de honger. Er had wel een kind in kunnen trappen...! Denk effe na Malle.
 • Nicky

  2 maanden geleden
  Een vos doodt om te eten. Noem jij dat moorden? Wat zijn wij mensen dan, massamoordenaars? Als je kippen vleugellam maakt en in een hok opsluit, zorg dan voor een solide hok. Heus, dat kan. Het kost wat moeite, maar het kán
 • Micky

  2 maanden geleden
  Wie waren ook alweer de beste stropers? Ken er helaas ook eentje die nu nog steeds actief zijn taak vervuld op de veluwe. Zelfs de veldpolitie sprak destijds schande over zijn handelen. Maar natuurlijk moeten de goede niet onder de kwade lijden.
 1. Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig
  Play

  Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig

 2. Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen
  Play

  Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen

Arnhem e.o.