De Poort van Doorwerth.
Volledig scherm
PREMIUM
De Poort van Doorwerth. © Google Maps

Vrijwilligers niet blij met overname Poort van Doorwerth ‘We zijn buitenspel gezet’

DOORWERTH - De vrijwilligers van De Poort van Doorwerth moeten de sleutels van ‘hun’ dorpshuis overdragen aan een nieuwe club mensen. ,,We zijn buitenspel gezet”, meent voorzitter Ellen Rozenboom van het stichtingsbestuur.

 1. OVC ’85 onderuit tegen dodelijk effectief Batavia ‘90

  OVC ’85 onderuit tegen dodelijk effectief Batavia ‘90

  OOSTERBEEK – Het naar de 2e Klasse gepromoveerde OVC ’85 wacht nog steeds op het eerste competitiepunt, maar ook op het eerste competitiedoelpunt. Tegen het bezoekende Batavia ’90 slaagde de ploeg van trainer Bastiaan Veldhuizen daar niet in. Op een troosteloze Bilderberg, met 12 toeschouwers (geblesseerde wisselspelers van beide ploegen, technische staf van Batavia en ‘OVC-boa’s’) op de tribune en 4 ‘íllegale’ toeschouwers vanachter een hek, keek de thuisclub bij rust al tegen een 0-2 achterstand aan. Na rust verdubbelden de gasten de score. Saillant detail was, dat alle Batavia-treffers werden gescoord door de superscherpe aanvaller Guido Pauw.
 1. Fietsster gewond na aanrijding in Dieren
  Play

  Fietsster gewond na aanrijding in Dieren

 2. Massale zoektocht in Winterswijk naar vermiste Tim (34)
  Play

  Massale zoektocht in Winters­wijk naar vermiste Tim (34)

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.