Volledig scherm
PREMIUM
Restaurant Schoonoord in Oosterbeek. © Gerard Burgers

Wat heeft de gastheer van Café Schoonoord met Willem-Alexander en Obama?

over de tongCafé Schoonoord in Oosterbeek is een echt grand café qua sfeer. Met carpaccio en schnitzel. Maar ook fazant met zuurkool en een wildplankje met eigen maaksels komen hier uit de keuken.

Een warme huiskamer met veel reuring. Dat is wat je bij café Schoonoord meteen ervaart. Het hangt en staat hier vol met van alles, rechts is een wijnproeverij met veel volk en links is het restaurant in de serre met aardig wat eters en wijndrinkers.

Wij belanden op de bank langs de muur. Naast elkaar, op een comfortabele bank nog wel, en dat is zeldzaam met van die ruimtebesparende muurbanken in restaurants die voor geen meter zitten.

Vanaf hier overzie ik de serre met een gezin aan een lange tafel op het Perzisch tapijt, en aan de ronde en vierkante tafels wat ouder publiek aan de borrel.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.