Monumentale huizen in Heveadorp.
Volledig scherm
PREMIUM
Monumentale huizen in Heveadorp. © Google Streetview

Wel of niet van het gas af? In Heveadorp liggen ze met elkaar in de clinch

Inwoners van Heveadorp liggen met elkaar in de clinch. Wel of niet van het aardgas af splijt het dorp in tweeën. In voor- en tegenstanders. Twee gemeenteraadsleden, Daniëlle van Bentem (Gemeentebelangen) en Ton de Boer (VVD), willen nu gaan bemiddelen tussen de twee groepen.

3 reacties

 • Joris Driepinter

  4 weken geleden
  Van het gas af is de grootste onzin die ze zich maar kunnen bedenken, het gasverbruik halveren is een veel beter idee... Er zijn nog miljoenen huizen die slecht geïsoleerd zijn, daar valt nog enorm veel winst te halen voor het 'milieu'. Daarnaast kun je nieuwe wijken anders inrichten met nieuwe energie-bronnen.
 • Hennie Brouwer

  1 maand geleden
  Het zijn geen geitenwollensokkers maar bewoners die er voldoende geld voor over hebben om energietransitie te realiseren. En dat wil en kan niet iedereen in Heveadorp. Daarnaast wordt er gesproken van kleinere warmtenetten. Een aantal bewoners willen in eigen tempo en zelf bepalen hoe ze transitie inzetten dit vanwege de kosten.
 • Eelco de Boer

  1 maand geleden
  Dat er een paar bewoners graag van het gas af willen moeten ze helemaal zelf weten. Dat moet je ook geen strobreed in de weg willen liggen. Het probleem zit hem erin dat een paar geitenwollensokken dan ook maar meteen vinden dat de andere bewoners dan perse hun mening moeten volgen. Het willen verplichten om iedereen mee te laten gaan is echt absoluut onwenselijk.
 1. De brandweer rukt uit! Niet voor een brand, maar een kat op het dak
  Play

  De brandweer rukt uit! Niet voor een brand, maar een kat op het dak

 2. Máxima in tranen tijdens muzikale rondreis in Nederland
  Play

  Máxima in tranen tijdens muzikale rondreis in Nederland

Arnhem e.o.