Volledig scherm
Deze heftruckchauffeur is niet voor één gat te vangen, een parasolletje houdt hem uit de zon. © Gert Budding

Werken onder een parasolletje

RENKUM - Hitte of niet, het werk gaat gewoon door. Ook bij MFC Doelum in Renkum.

Terwijl binnen de laatste puntjes op de i worden gezet en er nog wat aanpassingen worden uitgevoerd, bijvoorbeeld aan de balustrades op de sporttribune's in de zaal en het zwembad. Buiten is de aanleg van de bestrating en het parkeerterrein in volle gang. En terwijl de stratenmakers in de volle zon moeten afzien, heeft hun collega op de heftruck een slimme oplossing gevonden. Een parasolletje beschermt hem tegen de zon en de ergste warmte.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Wat als je ‘anders’ bent dan anderen op de middelbare school? Dit initiatief helpt op het Dorenweerd College
    PREMIUM

    Wat als je ‘anders’ bent dan anderen op de middelbare school? Dit initiatief helpt op het Dorenweerd College

    DOORWERTH - Op het Dorenweerd College in Doorwerth zat twee jaar geleden slechts één leerling die uitkwam voor zijn homoseksualiteit. ,,Wat jammer dat ik de enige ben”, zei hij tegen docent Elmar Noteboom. ,,Ik kan er met niemand over praten.” Noteboom, zelf homoseksueel, werd geraakt door de woorden van zijn leerling. Hij richtte op Paarse Vrijdag, vandaag precies één jaar geleden, de groep InDifferent op.

Arnhem e.o.