De Poort van Doorwerth.
Volledig scherm
PREMIUM
De Poort van Doorwerth. © Google Maps

Wethouder begrijpt teleurstelling Poort van Doorwerth, maar Renkum heeft geen geld

DOORWERTH - Dorpshuis De Poort van Doorwerth is alleen open te houden zonder geld van de gemeente Renkum. Dat is de reden dat wethouder Leonie Rolink van die gemeente in gesprek is gegaan met iemand die het dorpshuis onder die voorwaarden wil overnemen van de huidige groep vrijwilligers.

4 reacties

 • roba28

  7 maanden geleden
  Klopt als een bus waakhond helemaal mee eens !!  Krijgen nog wachtgeld ook !!!!
 • Scherpschutter

  7 maanden geleden
  Er zijn in de afgelopen jaren wat grote projecten uit de hand gelopen, qua kosten. Maar soms wint de elitaire wens en daar zou de burger dan de dupe van zijn? Jammer, gemeente Renkum. 
 • waakhond

  7 maanden geleden
  Tsja, uitgekotste ambtenaren en wethouders kosten tonnen, nu weer een weglopertje.Het sport en cultuur paleis en de groener dan groene scholen hebben miljoenen gekost .Komende weken worden wegen versmald, veel hinder voor bewoners en bedrijven en kost bakken vol geld.
 • Max

  7 maanden geleden
  Misschien had de gemeente beter op zijn centjes moeten letten. Meer uitgeven dan er binnen komt is nooit een goed idee. Met een budget van €76M moet het voor een kleine gemeente met 31k inwoners toch makkelijk te doen zijn. Zo niet, dan moeten de verantwoordelijke het veld ruimen wegens wanprestatie. Want telkens de rekening leggen bij de burger begint ook vermoeiend te worden.
 1. Ouwehand wil dat Rutte opstapt: 'VVD heeft formatie gegijzeld'
  Play

  Ouwehand wil dat Rutte opstapt: 'VVD heeft formatie gegijzeld'

 2. Sekswerkers mogen weer: 'Telefoon staat roodgloeiend'
  Play

  Sekswer­kers mogen weer: 'Telefoon staat roodgloei­end'

Arnhem e.o.