Omwonenden ervaren ’s avonds overlast van voetballende jeugd op dit veldje in Oosterbeek (de kinderen op de foto zijn zover bekend niet de kinderen die daar na 21.00 uur voetballen).
Volledig scherm
Omwonenden ervaren ’s avonds overlast van voetballende jeugd op dit veldje in Oosterbeek (de kinderen op de foto zijn zover bekend niet de kinderen die daar na 21.00 uur voetballen). © Erik van 't Hullenaar

Wethouder: géén boetes voor voetballen na 21.00 uur op veldje in Oosterbeek

RENKUM - De gemeente Renkum gaat op zoek naar oplossingen voor de overlast van voetballende jeugd bij het voetbalveldje aan de Dennenkamp in Oosterbeek. Dinsdagavond was er een overleg met inwoners over de kwestie. Boetes zijn er volgens wethouder Marinka Mulder nog niet uitgedeeld.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Oosterbeek toch weer in de ban van de Airborne Wandeltocht en de herdenking
    PREMIUM
    Video

    Oosterbeek toch weer in de ban van de Airborne Wandel­tocht en de herdenking

    OOSTERBEEK - Geen 74ste Airborne Wandeltocht deze zaterdag in Oosterbeek. Corona zette daar een streep doorheen. Maar de afgelasting betekende niet dat het dorp ineens helemaal voorbijging aan de gebeurtenissen in september 1944. De vele gesneuvelde (Britse) soldaten, destijds met luchtlandingen naar Oosterbeek en Arnhem gekomen om de Duitse bezetter een vernietigende nederlaag toe te brengen, werden gewoon herdacht.

Arnhem e.o.