Volledig scherm
PREMIUM
Mariska van Angelen. in de nieuwe woonwinkel 'altijd iets. moois' in Oosterbeek. © Rolf Hensel

Woonwinkel Altijd iets moois breidt uit van Elst naar Oosterbeek

OOSTERBEEK - Het begon als hobby, werd een webwinkel en is uitgegroeid tot een zaak vol unieke woonspullen. Eerst in Elst, nu in Oosterbeek. 

Een voormalige poot van een kast uit India, die is omgebouwd tot kaarsenstandaard. Een oude wastobbe uit China, die een nieuwe bestemming heeft gekregen als windlicht. Tafels vervaardigd uit historisch azobé hout, afkomstig uit schepen.

Van meubels tot kroonluchters

Het ruime assortiment van Altijd Iets Moois varieert van meubels tot kroonluchters en van lampen tot dokterstassen. Dit brede aanbod bestaat uit unieke of op maat gemaakte spullen. ,,Ik ben altijd op zoek naar aparte dingen”, zegt eigenaar Mariska van Angelen.

Altijd Iets Moois zat de afgelopen jaren in Elst, maar is nu verhuisd naar de Emmastraat in Oosterbeek. Vandaag opent de winkel in wonen en lifestyle zijn deuren. ,,Ik houd van dat gevoel van echt thuiskomen”, licht Van Angelen toe. ,,Dat bereik je met de juiste verhoudingen en kleuren, zoals de mooie warme tinten van de herfst.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.