Volledig scherm
PREMIUM
Renkum met op de achtergrond Parenco. © Gerard Burgers

Zo filteren kamille en eucalyptus de geur uit schoorsteen Parenco

ARNHEM - Parenco in Renkum wil de geur uit de schoorstenen van de papierfabriek langzaam terugschroeven tot nul. Hoe? Met huiselijke geuren als kamille en eucalyptus.

Om maar meteen een fabeltje uit de wereld te helpen: Renkum geurt binnenkort niet naar toiletspray. Weliswaar voegt de papierfabriek Smurfit Kappa Parenco essentiële oliën (in het huishouden bekend als kamille- en eucalyptusolie) toe aan de uitstoot, maar die moeten de geur neutraliseren. Maandag begint de proef van de fabriek.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Celstraffen geëist tegen fraudeurs Sprinkhanenbende: ‘miljoenen nooit gebruikt waarvoor ze bedoeld waren’

    Celstraf­fen geëist tegen fraudeurs Sprinkha­nen­ben­de: ‘miljoenen nooit gebruikt waarvoor ze bedoeld waren’

    AMSTERDAM/ OOSTERBEEK- Het Openbaar Ministerie heeft dinsdag forse celstraffen geëist tegen zeven mannen die vanuit een villa in Oosterbeek grootschalige fraude met beleggingsproducten zouden hebben gepleegd. Hoofdverdachten Stefan S. en Ronald de G., beiden aanwezig in de Amsterdamse rechtbank, hoorden vier jaar tegen zich eisen voor hun rol bij Noordenwind en Hollandsche Wind.

Arnhem e.o.