Casper met zijn moeder Lianne de vries op de trap van de woning. Renkum.
Volledig scherm
PREMIUM
Casper met zijn moeder Lianne de vries op de trap van de woning. Renkum. © Rolf Hensel

Zoeken naar een aangepast huis voor Casper (3) op een overspannen woningmarkt: ‘Voor ons budget is niets te krijgen’

RENKUM - Gezocht: een woning voor de driejarige Casper. Zijn ouders Marcos Pinilla (34) en Lianne de Vries (37) uit Renkum zijn al anderhalf jaar op zoek naar een koophuis dat aangepast kan worden voor hem, maar ze kunnen niets vinden. De situatie begint nijpend te worden omdat Casper te groot is om de trap op te dragen. ,,We moeten echt verhuizen. Maar voor ons budget van 400.000 euro is geen huis te krijgen.’’ 

19 reacties

 • P Van de Kaa

  6 dagen geleden
  Peter Driessen, onzin. Er zijn genoeg Nederlanders die net zo dringend een huis nodig hebben. Doe je oogkleppen af. Ontopic: Het is gewoon schandalig dat je met 4 ton in je pocket geen huis kan vinden. Vier ton! En de overheid? Die is vooral met zichzelf bezig.
 • Ronald Peters

  2 weken geleden
  Voor 4 ton is mijn tussenwoning met een grote zolder 4 slaapkamers en een inpandige garage te koop. Voor en achter een tuin met ruimte voor 3 auto´s
 • J. Zomers

  2 weken geleden
  Bij Rutte IV worden woningnood en energietransitie de grote problemen. De linkse politieke partijen maken zich druk om klimaat en energietransitie... bouwen van windmolens en zonnepanelen. Vanochtend zie ik een oproep op TV vanuit Den Haag aan de gemeenten dat ze moeten zoeken naar locaties voor nieuwe AZC's en noodopvang voor vluchtelingen uit Afghanistan... terwijl opvang in eigen regio beter en goedkoper is. Hoe maak je de woningnood groter, waar zijn ze in Den Haag mee bezig?
 • PGH litjens

  2 weken geleden
  Tegen Peter Driessen. Uw stelling is verkeerd. Inwoners uit Nederland die geen woning kunnen vinden worden ook woonvluchteling maar dan in eigen land. Uw vluchtelingen moeten geholpen worden en beter verdeeld worden over de wereld. Nederland heeft al een hoog aantal inwoners per km2. Nog beter zou zijn als de groei van de wereldbevolking op een natuurlijke wijze afgeremd zou kunnen worden.
 • ben Wildkamp

  2 weken geleden
  Zit de Gelderlander aan de koffie pauze of zo omdat mijn vervolg reactie niet wordt geplaatst gewoon een vraagje hoor niet kwalijk bedoeld.

Arnhem e.o.