Diana Peters, zus van de in 2009 spoorloos verdwenen Doorwerthse hobbyfotograaf Henk Peters (‘moordzaak zonder lijk’) heeft zichzelf een mediaverbod opgelegd, omdat ze de berichtgeving over de vondsten van stoffelijke overschotten niet meer aan kan.
Volledig scherm
PREMIUM
Diana Peters, zus van de in 2009 spoorloos verdwenen Doorwerthse hobbyfotograaf Henk Peters (‘moordzaak zonder lijk’) heeft zichzelf een mediaverbod opgelegd, omdat ze de berichtgeving over de vondsten van stoffelijke overschotten niet meer aan kan. © Erik van 't Hullenaar

Zus van verdwenen Henk Peters kan nieuwe berichten over lijkvondst niet meer aan: ‘Altijd weer die hoop’

RENKUM - ,,Alweer een lijk gevonden?! Ik trek het niet meer. Ik lees geen kranten meer. En met Facebook ben ik ook gestopt. Ik kan het lichamelijk en geestelijk niet meer aan. De stress sloopt me’’, zegt Diana Peters (50) uit Renkum. Door een te hoge bloeddruk is al een operatie uitgesteld, waarvoor ze stond ingepland. Haar astmaklachten zijn ook verergerd.

  1. Voetballegende Maradona overleden op 60-jarige leeftijd
    Play

    Voetballe­gen­de Maradona overleden op 60-jarige leeftijd

  2. Carbid is hot, hoe steek je het veilig af?
    Play

    Carbid is hot, hoe steek je het veilig af?

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.