Zwembad en bibliotheek verder onder druk doordat bij gemeenten tientallen ‘coronamiljoenen’ zijn verdampt

ARNHEM - Lokale voorzieningen als het zwembad en de bibliotheek staan zwaar onder druk door de coronacrisis. Gemeenten in de regio gaven in de laatste maanden samen al vele tientallen miljoenen euro’s extra uit. Nieuwe bezuinigingen lijken onvermijdelijk.

12 reacties

 • de heer J. Zomers (67)

  1 jaar geleden
  Zwembad en bibliotheek zijn geen eerste levensbehoeften.Rutte en de VVD staan op 44 zetels... volgend jaar krijgen we weer een kabinet met VVD.Je zult zien dat BTW, benzine, energieheffing en gemeenteheffing omhoog gaat.
 • waakhond

  1 jaar geleden
  Renkum had jaren geleden al 25 stuks onbruikbaren over, kosten 1.000.000 per jaar, tel daar de kosten  van wachtgelders bij en je weet waar het geld blijft, de accountantsverklaring met beperkingen wordt niet gepubliceerd.
 • Kees000

  1 jaar geleden
  Jij snapt het echt nog niet? Als je het niet aanstaat ga je emigreren moet je wel naar Zweden, andere landen zijn vaak nog strenger dan Nederland. 
 • Fransje

  1 jaar geleden
  Het zijn wéér de jongeren die vooral de dupe van dat coronavirus worden.Terwijl ze er zelf eigenlijk part nog deel van het probleem uitmaken.Ze raken dan misschien ook wel besmet, maar worden er niet ziek van.Maar ze worden wel op allerlei manieren "gestraft".Door belachelijk hoge boetes aan jongeren te geven die elkaar opzoeken.Begint op een dictatuur te lijken.
 • Marco

  1 jaar geleden
  Of teveel taken van het Rijk gekregen... Taken terug dan kunnen er ook gemeentelijke ambtenaren mee.

Arnhem e.o.