Auto rijdt door na aanrijding Renswoude, slachtoffer blijft zwaargewond achter: politie is op zoek naar de dader

UPDATE / VIDEORENSWOUDE - In Renswoude is zondagavond een vrouw (76) zwaargewond geraakt na te zijn aangereden door een auto op de Dorpsstraat (N224). De auto is na het ongeluk met hoge snelheid doorgereden. 

Later op de avond hield de politie twee verdachten aan in Scherpenzeel. De auto van de twee was meegenomen voor sporenonderzoek. De twee bleken echter niks te maken te hebben met het ongeval. Ze zijn vrij gelaten en hebben hun auto terug gekregen.

Het ongeval vond plaats rond 19.50 uur. De vrouw is op het zebrapad aangereden. Verschillende hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, werden opgeroepen.

De politie meldt op zoek te zijn naar een kleine personenauto met schade aan de voorzijde, waarvan het kenteken mogelijk zou beginnen met VP-8. Ze zoeken getuigen van het incident.

Volledig scherm
Verschillende hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, werden opgeroepen. © AS Media
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Gezocht: Ouderen en jongeren die van elkaar willen leren over de liefde
    oproep

    Gezocht: Ouderen en jongeren die van elkaar willen leren over de liefde

    ‘Mijn liefste’ versus ‘hey sgatje’: de manier waarop we elkaar de liefde verklaren is de afgelopen decennia behoorlijk veranderd. Waar hoffelijkheid zo’n 60 jaar geleden de boventoon voerde, is het anno 2019 veel normaler om een appje te sturen naar ‘het nummer dat je van een vriend kreeg’. Beide methoden hebben wel wat, maar wat kan de jeugd van tegenwoordig nog leren van de jongere van toen?

De Vallei