Volledig scherm
Hans Veldhuizen in 2015 in sporthal De Hokhorst, waar hij al 25 jaar beheerder is. © Herman Stöver

Beheerder sporthal De Hokhorst in Renswoude krijgt een lintje

RENSWOUDE  - Hans Veldhuizen is zaterdagavond benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. 

Veldhuizen is al 25 jaar beheerder van sporthal De Hokhorst in Renswoude. Ook is hij sinds 1987 bestuurslid van volleybalclub Renswouw. Sinds 1994 is hij de drijvende kracht van de Renswoudse zaalvoetbalcompetitie en houdt hij zich bezig met de organisatie van het sinterklaasfeest. Daarnaast is hij sinds 1999 vrijwilliger bij touwtrekvereniging Lagerweij. 

Brand

Een dieptepunt in zijn carrière was de brand die de sporthal in juli 2018 trof. Veldhuizen kwam er voor terug van vakantie en zorgde ervoor dat de sportactiviteiten elders door konden gaan. Mede door zijn inzet werd de sporthal in april dit jaar officieel heropend

Burgemeester Petra Doornenbal speldde de versierselen op tijdens een receptie in ‘t Podium. Veldhuizen was ‘ontvoerd’ van zijn werk en per paard en wagen naar ‘t Podium gebracht.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei