Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Een tijdelijke woonplek nodig? In Renswoude is ruimte

RENSWOUDE - Wie op zoek is naar tijdelijke woonruimte kan zich melden in Renswoude. Het oude schoolgebouw van basisschool de Borgwal aan de Lijsterbeslaan staat al enige tijd leeg.

En kasteeldorp Renswoude vindt het goed als mensen daar tijdelijk willen wonen. 

Afgelopen jaar zijn de ongeveer tweehonderd leerlingen van de christelijke basisschool verhuisd naar de nieuwe school in nieuwbouwwijk Beekweide. Omdat de gemeente op dit moment nog geen definitieve plannen heeft voor de locatie van de oude Borgwal is ervoor gekozen om de school tijdelijk in handen te geven van Gapph Vastgoedbeheer. 

Alleen tijdelijk

Sinds december verhuren zij de lokalen op tijdelijke basis aan meerdere huurders als woonruimte. Zodra duidelijk wordt wat er met de oude Borgwallocatie gaat gebeuren, wordt de tijdelijke verhuur beëindigd. 

De schoollocatie is in beeld geweest als nieuwe locatie voor een gemeentehuis, maar daar is uiteindelijk niet voor gekozen. Aspirant-huurders moeten er wel nadrukkelijk rekening mee houden dat ze er slechts tijdelijk kunnen wonen. Wie meer wil weten, of graag tijdelijk wil wonen in het kasteeldorp, kan bellen naar 0318-578150.

De Vallei