Volledig scherm
Een zwaargewonde fietsster is per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. © Ted Walker/Persbureau Heitink

Ernstig gewonde vrouw (40) gevonden in Renswoude

updateRENSWOUDE - Op de Dorpsstraat in Renswoude is woensdag een ernstig gewonde vrouw aangetroffen. Ze is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Wat er is gebeurd, is onduidelijk.

Het gaat om een vrouw van 40 jaar oud uit Ederveen. Ze werd rond 11.20 gevonden bij haar fiets. Ze bloedde, had hoofdletsel en was niet aanspreekbaar. Het Mobiel Medisch Team van de traumahelikopter verleende assistentie, maar de vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie doet nog onderzoek en zoekt getuigen. ,,Het zou goed kunnen dat het om een eenzijdig ongeval gaat, maar we kunnen niets uitsluiten’’, zegt een woordvoerster van de politie. ,,Er zijn in ieder geval geen sporen van een ander voertuig. Er zijn geen verdere aanknopingspunten, dus zijn we afhankelijk van mensen die iets gezien hebben.’’

De gevolgen van het incident waren volgens de politie 'geen prettig gezicht' voor omstanders. Wie er last van heeft kan contact opnemen met politie of Bureau Slachtofferhulp.

Tip, aanvulling of correctie? Stuur een berichtje via Facebook of Whatsapp ons: 06-13322268.

}xml:space="preserve">
Download De Gelderlander nieuwsapp!Klik hier voor iOS of hier voor Android!
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei