Volledig scherm
Foto ter illustratie © COR DE KOCK

Met golfkarretje naar de Grebbelinie

RENSWOUDE - De plaatsing van nieuwe tunnels onder de spoorlijn bij Veenendaal heeft volgende week ook consequenties voor Bezoekerscentrum Grebbelinie en restaurant Grebbelounge. Er wordt een golfkarretje ingezet.

Vooral de plaatsing van een nieuwe voetgangers- en fietserstunnel die in de plaats komt van de overweg bij de Nieuweweg-Noord/Klompersteeg, zorgt een paar dagen voor een lastige bereikbaarheid. Om de veiligheid van de bezoekers aan het populaire informatiecentrum over de Grebbelinie, in Fort aan de Buursteeg, te garanderen worden vanaf de parkeerplaats aan de Klompersteeg een golfkarretje ingezet.

Afsluiting

In de nacht van 21 op 22 augustus gaat de Onderweg er gedeeltelijk uit. Vanaf dat moment is het niet meer mogelijk om met de auto vanaf de Klompersteeg het Fort te bereiken. Alleen vanaf de kant van Renswoude kan men dan via de Onderweg en het aangelegde noodweggetje het Fort en de achterliggende woningen bereiken. Deze afsluiting duurt tot vrijdagavond 24 augustus.

Voor bezoekers van het fort die op het parkeerterrein bij de Klompersteeg parkeren of daar met de fiets aankomen, wordt op 22, 23 en 24 augustus een 8-persoons golfkar ingezet. Deze rijdt bezoekers veilig heen en weer.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei