Volledig scherm
© William Harthoorn

Opnieuw sporenonderzoek naar aanrijding 76-jarige vrouw in Renswoude

RENSWOUDE - De verkeersongevallenanalyse van de politie heeft vanavond sporenonderzoek gedaan op de kruising van de Dorpsstraat en de Kastanjelaan in Renswoude, waar zondagavond een 76-jarige voetgangster zwaargewond raakte toen ze op het zebrapad werd aangereden door een nog onbekende automobilist.

Het slachtoffer liep bij het ongeluk meerdere botbreuken op en moest met spoed naar het ziekenhuis worden vervoerd. De bestuurder ging er met hoge snelheid vandoor en is nog altijd niet gevonden. Zondagavond werden wel twee mannen aangehouden in Scherpenzeel, maar zij bleken niets met het ongeval te maken te hebben.

De politie is op zoek naar getuigen. Uit eerdere getuigenverklaringen blijkt dat de bestuurder in een kleine, donkere auto reed en dat er meerdere inzittenden in het voertuig zaten. Het kenteken zou mogelijk beginnen met VP- 8…De auto moet schade hebben aan de voorzijde.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Gezocht: Ouderen en jongeren die van elkaar willen leren over de liefde
    oproep

    Gezocht: Ouderen en jongeren die van elkaar willen leren over de liefde

    ‘Mijn liefste’ versus ‘hey sgatje’: de manier waarop we elkaar de liefde verklaren is de afgelopen decennia behoorlijk veranderd. Waar hoffelijkheid zo’n 60 jaar geleden de boventoon voerde, is het anno 2019 veel normaler om een appje te sturen naar ‘het nummer dat je van een vriend kreeg’. Beide methoden hebben wel wat, maar wat kan de jeugd van tegenwoordig nog leren van de jongere van toen?

De Vallei