Volledig scherm
© Ronnie Hendriks

Verzin een naam voor hofjes in Renswoude

RENSWOUDE - Bedenk een straatnaam. In Renswoude kunnen de inwoners dat doen voor drie nieuwe hofjes in het dorp. En de namen zijn niet voorgekookt.

De burger betrekken bij het bedenken van straatnamen, het gebeurt steeds vaker. Meestal maakt een straatnamencommissie eerst een voorselectie, zoals onlangs in Veenendaal bij het kiezen van nieuwe straatnamen in een deel van Veenendaal-Oost.

Zelf bedenken

Renswoudenaren kunnen nu namen verzinnen voor drie hofjes in het nieuwbouwproject Taets van Amerongen, een plek waar 45 sociale huurwoningen en 18 koopwoningen gebouwd gaan worden. Alleen Renswoudenaren kunnen meedoen. Dat kan via de site van gemeente Renswoude. 

Uit alle inzendingen kiest de historische vereniging Oud-Renswoude de namen die dan naar B en W gaan. Meedoen kan tot 1 augustus. Maandag 16 juli start de verkoop van het Taets van Amerongen nieuwbouwproject.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei