A50 weer open na ernstig ongeval waarbij auto over de kop sloeg

update/videoARNHEM - Bij een aanrijding op de snelweg A50 richting Apeldoorn bij Hoenderloo is vanochtend rond 11.00 uur een auto over de kop geslagen. Bij het ongeval waren zeker drie auto's betrokken, er vielen twee gewonden. Inmiddels is de weg weer vrij.

Rond het middaguur ontstond een file met een lengte van dertien kilometer, goed voor meer dan een 45 minuten vertraging. De ANWB adviseerde het verkeer vanuit Arnhem richting Apeldoorn om te rijden via Ede en Barneveld, via de A12, A30 en de A1. 

In alle voertuigen zat alleen een bestuurder. Twee personen zijn met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Tot 13.30 is de politie bezig geweest met een uitgebreid onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Rond 14.00 uur waren de voertuigen geborgen en werd de weg weer vrijgegeven. Wel stond er op dat moment nog een kleine file, met een vertraging tot 20 minuten. Deze zal naar alle waarschijnlijkheid vanzelf afnemen.

Volledig scherm
De ravage op de snelweg na de aanrijding. © Rens Hulman / News United
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.