Aanhouding na weer een plofkraak bij juwelier in Velp: ‘Hadden die gasten meteen in benen moeten schieten’

Update met videoVELP - De schade is gigantisch na alweer een plofkraak bij juwelier Paul van Zeeland aan de Arnhemsestraatweg in Velp. Bij de kraak, dinsdagnacht rond 3.30 uur, werden zware explosieven gebruikt. Een van de vermoedelijke daders is door de politie aangehouden.

7 reacties

 • Jack Hendriks

  5 maanden geleden
  Relatief lage celstraffen of taakstraffen, pakkans bijna nihil. Als juwelier kun je niet veel tegen dat tuig, alleen nog beter beveiligen en rookalarm installeren zodat je binnen 30 seconden geen hand voor de ogen ziet.
 • Johan Reurink

  5 maanden geleden
  Als de politie een pistool had getrokken en had geschoten waren ze daarna op non actief gesteld hagende een onderzoek dat daarna meteen ingesteld wordt.. In de pers waren ze meteen weer uitgemaakt voor losers met pistolen. Logisch dat ze niet snel naar het pistool grijpen.
 • Guus Smolders

  5 maanden geleden
  Ze zullen vanwege privacy schending ofzo er wel weer met een taakstraffen af komen... Lijkt me voor al die agenten die dagelijks hun leven in de waagschaal stellen om dat tuig te pakken ook super frustrerend.
 • Rob Voerman

  5 maanden geleden
  Laat de daders nu voor de verandering maar eens werken om alle schade te betalen. Al doen ze er 40 jaar over. Kaal blijven plukken tot het is afbetaald.. We zijn te soft in Nederland.
 • André van Alphen

  5 maanden geleden
  @Piet Janssen Hoezo in Nederland? Dit gebeurt niet in het buitenland?