Rob Elferink (links) zwengelde in 2018 het verzet tegen de sluiting van de Doesburgsedijk aan. Op deze archiefftoto staat hij samen met eigenaar Xiang Wei Shi van restaurant Mijn Vriend, die eveneens de weg naast zijn restaurant open wil houden.
Volledig scherm
PREMIUM
Rob Elferink (links) zwengelde in 2018 het verzet tegen de sluiting van de Doesburgsedijk aan. Op deze archiefftoto staat hij samen met eigenaar Xiang Wei Shi van restaurant Mijn Vriend, die eveneens de weg naast zijn restaurant open wil houden. © Marc Pluim

Afsluiting Doesburgsedijk in Dieren verder weg dan ooit: ‘Rheden kan niet onder de afsluiting uit’

DIEREN - De afsluiting van de Doesburgsedijk in Dieren is verder weg dan ooit. Zeven jaar geleden al werd het plan daarvoor in werking gesteld. Maar nu hebben Gedeputeerde Staten van Gelderland een belangrijke vergunning geweigerd. De gemeente Rheden wil zo spoedig mogelijk een nieuwe aanvraag indienen.

  1. Harde knallen, bange buurtbewoners: vuurwerk zorgt voor onrust in Arnhem
    Play

    Harde knallen, bange buurtbewo­ners: vuurwerk zorgt voor onrust in Arnhem

  2. Kippenkoning Hamza wil nieuw kippenrijk stichten
    Play

    Kippenko­ning Hamza wil nieuw kippenrijk stichten

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.