Volvo-dealer Harrie Arendsen nam vorig jaar Wielerhuis De Pedaleur over. Links eigenaar Frank Arendsen van de Volvo-dealer en rechts eigenaar Rob van der Wal van De Pedaleur. Inmiddels is bekend dat de Volvo-dealer ook eigenaar wordt van Goossens Tweewielers Velp.
Volledig scherm
PREMIUM
Volvo-dealer Harrie Arendsen nam vorig jaar Wielerhuis De Pedaleur over. Links eigenaar Frank Arendsen van de Volvo-dealer en rechts eigenaar Rob van der Wal van De Pedaleur. Inmiddels is bekend dat de Volvo-dealer ook eigenaar wordt van Goossens Tweewielers Velp. © Volvo Harrie Arendsen

Autodealer neemt na Pedaleur in Doetinchem nu ook Goossens Tweewielers in Velp over

VELP - Goossens Tweewielers Velp komt in handen van een autoverkoper. Volvo-dealer Harrie Arendsen neemt de zaak aan de Nordlaan over. 

0 reacties

 1. Dik boek vertelt alles wat u maar wilt weten over kasteel en landgoed Biljoen in Velp

  Dik boek vertelt alles wat u maar wilt weten over kasteel en landgoed Biljoen in Velp

  VELP - Alles wat u altijd al wilde weten over het Velpse kasteel Biljoen is nu te vinden in het boek ‘Biljoen, kasteel, bewoners, landgoed’. Het Geldersch Landschap & Kasteelen heeft dit werk uitgebracht omdat het tien jaar eigenaar is van landgoed en huis. Het boek is groot van formaat, dik en rijk geïllustreerd en uitermate geschikt als koffietafelboek. Echt zo'n boek dat niemand leest. Maar dat zou jammer zijn. Hier alvast tien feiten die u niet kende.
 1. Tinie (101) krijgt eerste coronaprik in verpleeghuis in Bennekom
  Play

  Tinie (101) krijgt eerste coronaprik in verpleeg­huis in Bennekom

 2. Charlotte strijdt jaar na sit-in nog voor mentale gezondheid: 'Hele land in mentale crisis'
  Play

  Charlotte strijdt jaar na sit-in nog voor mentale gezondheid: 'Hele land in mentale crisis'

Arnhem e.o.