Drukte van wandelaars op de Posbank.
Volledig scherm
PREMIUM
Drukte van wandelaars op de Posbank. © Gerard Burgers

Begrip voor afsluiting Posbank: ‘Dit kan niet langer zo’

RHEDEN - Betrokkenen bij de Posbank reageren over het algemeen met begrip op het plan om het natuurgebied af te sluiten voor gemotoriseerd verkeer. Wel eisen zij dat de toegankelijkheid goed geregeld wordt met busvervoer. 

5 reacties

 • Sjors Boymans

  4 maanden geleden
  Als ik de foto bekijk zie ik een enorm gebied met een groepje wandelaars lijkt mij niet echt een probleem. Ik ben bang dat als je het afsluit de mensen aan de rand parkeren waar het nog net mag. En dan massaal van daar uit vertrekken en zo heb je weer alle drukte op een plek.
 • Burger Zorgzaam

  4 maanden geleden
  Volledig afsluiten voor iedereen, wandelaars, motorrijders, wielrenners etc gelijke monniken gelijke kappen dan maar.
 • Nico van Dam

  4 maanden geleden
  Die motorrijders hebben tonnen boter onder de helm op het hoofd. De goeden daargelaten zit er veel tuig tussen dat slingerende dijken en bosweggetjes ziet als dependance van het circuit in Assen.
 • Mies Bauwvrauw

  4 maanden geleden
  A. Pruijn, bij mij ook hoor. Maar dan over de opmerking dat ze geen files veroorzaken, alsof het alleen daarom gaat. Gemotoriseerd verkeer maakt lawaai, is vervuilend en rijdt te hard om nog langer over de Posbank te kunnen toeren.
 • A. Pruijn

  4 maanden geleden
  Vooral de reactie van meneer Everink wekt bij mij enige verbazing. Ik ben geen klager en absoluut niet tegen motorrijders maar meneer Everink had wel even in mogen gaan op het feit dat motorrijders niet zorgen voor files maar wél voor geluidsoverlast wanneer zij rond schemer nog even de Posbank als circuit gebruiken. Maandag en dinsdagavond daar gaan lopen om lekker een rustige wandeling te kunnen maken. Van dat rustig kwam helaas weinig terecht..

Arnhem e.o.