Weerman Reinout van den Born. Inzet: file op de A12 bij Zevenaar na de aanrijding met een spookrijder.
Volledig scherm
PREMIUM
Weerman Reinout van den Born. Inzet: file op de A12 bij Zevenaar na de aanrijding met een spookrijder. © Videostill

Benevelde spookrijder rijdt tientallen kilometers over A12 en crasht: ‘Miste mijn auto op dertig centimeter’

updateEen spookrijder heeft woensdagochtend tientallen kilometers lang tegen het verkeer in gereden over de A12. De man was onder invloed van verdovende middelen en haalde levensgevaarlijke capriolen uit. Weerman Reinout van den Born uit Velp ging ternauwernood aan de kant. ,,Als ik op de middelste baan had gereden, had ik geen tijd gehad om hem te ontwijken.”

6 reacties

 • Gertjan van den Brink

  2 maanden geleden
  Ook ik reed diezelfde ochtend op de A12. T scheelde bij mij ook maar centimeters. Snap eerlijk gezegd niet dat deze persoon al op vrije voeten is. Moet t een echte dood door schuld zijn. Een straf is mi zeker op zijn plaats. Ben blij dat ik er nog ben en dat ik door kan gaan met genieten van het leven
 • A. Van der mast

  2 maanden geleden
  Waarom nu al weer vrij,moest hij werken of had hij een zieke moeder.Zulk volk nooit meer laten rijden,rijbewijs inleveren als die al in zijn bezit is en meneer van den Born zijn weer was vandaag ook al teleurstellend,maar we zijn er gelukkig nog.
 • Frans Bonnes

  2 maanden geleden
  Waarom zoveel aandacht voor dit geval met een spookrijder? Omdat er iemand bij betrokken is die iets meer in de belandstelling staat dan Jan met de Pet. Normaal is het nog geeneens een mini artikeltje waardig op deze site.
 • Wilco Rorijs

  2 maanden geleden
  “Hij is weer op vrije voeten” ?! Natuurlijk, dat soort potentiële “moordenaars” moet je gewoon weer laten gaan zodat ze hetzelfde feit nog een keer kunnen uitvoeren !
 • Thoni Cardani

  2 maanden geleden
  De les is dus eigenlijk dat je niet moet wachten met iets moois van je leven te maken tot er iets ernstigs gebeurt maar dat je dat al vanaf het begin moet doen. Het kan n.l. opeens afgelopen zijn of kunnen beperkingen je leven zodanig veranderen dat je nog weinig kunt. Stel niet uit tot morgen wat je vandaag kunt doen.