Op de grote, niet zo stille heide.
Volledig scherm
Op de grote, niet zo stille heide. © Rolf Hensel

Bloeiende heide van de Posbank: dé attractie van Nederland

RHEDEN - Geef ze eens ongelijk: de duizenden mensen die komen kijken naar de bloeiende heide op de Posbank. Vorig jaar was er vanwege de hitte en droogte helemaal geen bloei, maar dit jaar is het volgens Natuurmonumenten vanwege de recente regen juist een uitnemend heidejaar.

15 reacties

 • Wim

  3 jaar geleden
  Het afsluiten van de Beekhuizenseweg is ook schandalig. Volstrekt ridicuul idee om de instroom van auto’s terug te dringen. Geldklopperij en geldverkwisting.
 • Cattig

  3 jaar geleden
  Ik  vind dat iedereen mag genieten van wat de natuur te bieden heeft. En  als je niet tegen die tijdelijke drukte op de posbank kunt, ga dan in Amsterdam wonen want daar is het heel aangenaam wonen, zucht! Ga lekker waterfietsen op veel te drukke wateren en laat geen zooi achter.
 • Waterfiets

  3 jaar geleden
  Het is op de posbank al tijden veel te druk. Zulke 'positieve' berichtgeving maakt dat alleen maar erger.
 • Waterfiets

  3 jaar geleden
  Niet alleen op gelderlander is het in de publiciteit. Ook daarbuiten. En misschien kan je het je moeilijk voorstellen, maar er is een heel gros mensen die niet op het idee waren gekomen naar de posbank te gaan als ze geen mooie beelden hadden gezien op bijvoorbeeld het NOS journaal.
 • Wim

  3 jaar geleden
  Het is zelden erg druk op de Posbank. Wanneer stopt De Gelderlander met het opblazen van de drukte? Zelfs op zondagen is het vaak rustig.

Arnhem e.o.