Volledig scherm
PREMIUM
Guus Tangelder dirigeert zijn bigband bij Kasteel Middachten in De Steeg. © Gerard Burgers

Boeken en ‘Spaanse jazz’ lokken publiek naar Landgoed Middachten

DE STEEG - Een combinatie van activiteiten bij Kasteel Middachten in De Steeg bracht zondag een paar duizend mensen op de been naar het lommerrijke landgoed aan de Veluwezoom.

‘Dr. Seick Kultur- und Gartenreisen’, valt te lezen op een bordje op een Duitse touringcar. De bus staat geparkeerd bij de ingang naar de tuinen van Kasteel Middachten in De Steeg.

Nog internationaler wordt het als een Spaans gezin zich bij de kasteelkassa meldt. Misschien is het toeval, maar het bewijst wel dat niet alleen mensen uit de buurt worden aangetrokken door het lommerrijke landgoed.

Het begint druk te worden, deze zondagochtend. Het is de dag van de jaarlijkse boeken-, kunst- en curiosamarkt op de laan voor het kasteel. Op het programma voor later deze ochtend staat ook het tweede juli-concert van cultuurbedrijf RiQQ.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.