Het voormalige klooster in De Steeg.
Volledig scherm
PREMIUM
Het voormalige klooster in De Steeg. © Rolf HenselBuurvrouw strijdt tegen arbeidsmigranten in klooster De Steeg: ‘Het zijn telkens anderen’

Een bewoonster van de Oversteeg in De Steeg wil dat de gemeenteraad van Rheden met de kennis van nu de huisvesting van arbeidsmigranten in het voormalige klooster tegen het licht houdt. ,,We worden er knettergek van”, zei de vrouw maandag via een videoscherm tegen drie rechters van de Raad van State.

4 reacties

 • Eelco de Boer

  4 maanden geleden
  We willen allemaal zo graag goedkope asperges, goedkope kipfilet, een goedkope gestukadoorde muur, goedkope glasvezel etc, maar als er dan een paar werknemers die voor het minimumloon werken in de buurt worden gehuisvest is de wereld te klein. Typisch nimby-gedrag.
 • Albert van der Broek

  4 maanden geleden
  De verpaupering heeft nu ook de dorpen bereikt. Het Volk kiest er zelf voor. We gaan het binnenkort weer zien bij de verkiezingen voor de gemeenteraad. Al die nette mensen die weer op D66 etc. stemmen. Die mensen zijn de schuld.
 • Hans de Graaf

  4 maanden geleden
  Ik kan deze bewoner goed begrijpen. Woon je jarenlang rustig in de Steeg, krijg je ineens deze reuring in je achtertuin. En kijkend naar het rapport van Roemer, is een maximum aantal bewoners een eerste stap om het woongenot van de nieuwe bewoners te verbeteren. De gemeente is er voor ZIJN burgers, niet alleen voor investeerders die snel geld willen verdienen. Nu maar hopen, dat de Raad van State dit ook zo ziet.
 • Jannes Pol

  4 maanden geleden
  Mevrouw heeft wel een punt natuurlijk. Zeker als je bedenkt dat zelfs het kleinste hotel moet voldoen aan vele, om niet te zeggen zeer vele, omgevingsregels.

Arnhem e.o.