De plek waar de Beekhuizenseweg en de Schietbergseweg samenkomen, bovenop de Posbank.
Volledig scherm
De plek waar de Beekhuizenseweg en de Schietbergseweg samenkomen, bovenop de Posbank. © Erik van 't Hullenaar

Critici van autoluwe Posbank mogen nog drie keer hun zegje doen

RHEDEN - Toch liever met de auto of de motor over de Posbank? Critici krijgen nog minstens drie keer de gelegenheid hun zegje te doen over het plan van de gemeente Rheden om het natuurgebied grotendeels af te sluiten voor auto's en motoren. 

7 reacties

 • Carin

  3 jaar geleden
  Afsluiten...? Daarmee onthou je heel veel mensen toegang (O.a. ouderen, beperkten en toeristen). Of moeten we straks en masse met zijn allen in een bus die een paar keer per dag een rondje rijdt..? Stel dan een max in. Afsluiten is van de zotte. 
 • Lezersmening

  3 jaar geleden
  alleen wat amateurs die op zijn, de echte fietsen door.
 • Peace

  3 jaar geleden
  Zo werkt dat in een vrije-markt economie , Beste Clown
 • Peace

  3 jaar geleden
  Nog nooit op het terras gezeten blijkt!
 • Wim

  3 jaar geleden
  Helemaal van het bospadje af. Nog niet zo lang geleden heeft de Hoge Raad de afsluiting verboden. En toch komt men weer terug met dit onzalige plan. Hoe wrang. NB Het is aan alle kanten een wanorde richting de Posbank, bij Woodz is een krankzinnig wegenstelsel, straks zal Koepel de Kaap veel minder bezoekers trekken, Woodz ook. En alles en iedereen moet maar naar de horeca van Natuurmonumenten, bij het bezoekerscentrum, het paviljoen en de Carolinahoeve. Ze kunnen praten als Brugman, maar deze plannen ruiken sterk bedorven.

Arnhem e.o.