Bedrijfsleider Joop IJsvelt uit Kekerdom haalt met Gert Peters, Herbert Thijssen en Wim Leenders herinneringen op. Ze werkten samen opgeteld 122 jaar in de steenfabriek.
Volledig scherm
Bedrijfsleider Joop IJsvelt uit Kekerdom haalt met Gert Peters, Herbert Thijssen en Wim Leenders herinneringen op. Ze werkten samen opgeteld 122 jaar in de steenfabriek. © Paul Rapp

De steenwerkers worden grijs

FotoreportageTien steenfabrieken prijkten er ooit langs de dijk tussen Nijmegen en Millingen. Honderd jaar later is er nog maar één over. Wienerberger in Erlecom produceert meer stenen dan de oude fabrieken bij elkaar.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    2

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

Arnhem e.o.