Zonneveld De Bocht in Dieren, zoals het er vanuit de lucht uit komt te zien. De gekromde lijn is de spoorlijn van de Veluwese stoomtrein. Het grote zwarte vlak links boven is de Praxis.
Volledig scherm
PREMIUM
Zonneveld De Bocht in Dieren, zoals het er vanuit de lucht uit komt te zien. De gekromde lijn is de spoorlijn van de Veluwese stoomtrein. Het grote zwarte vlak links boven is de Praxis. © Klimaatactief Dieren-Zuid

Dit wordt het eerste zonneveld van de gemeente Rheden en er komen 3380 panelen

DIEREN - De aanleg van het eerste zonneveld in de gemeente Rheden is in zicht. Komend voorjaar gaan installateurs aan de gang op het voormalige Du Commerceterrein aan de Spankerenseweg in Dieren.

10 reacties

 • arnhemeen

  2 maanden geleden
  De waanzin regeert in Nederland. De biodiversiteit  gaat hier enorm onder lijden maar dat schijnt de groene maffia dan weer niet te deren. Onbegrijpelijk! 
 • DeClown

  2 maanden geleden
  Dan moet de OV verbinding wel goed zijn. Het spoor ligt er al. De stoptrein Apeldoorn- Dieren. Met stations als Apeldoorn-Zuid, Beekbergen, Loenen, Eerbeek en Dieren-Spankeren of Dieren-Oost
 • PeterdeGrote

  2 maanden geleden
  Het is ecofascisme, ophouden met deze onzin!
 • nelb

  2 maanden geleden
  Natuurlijk peperdure langlopende contracten voor onderhoud, daar gaat alle winst weer in rook op..
 • nelb

  2 maanden geleden
  klatergoud...
 1. Dik boek vertelt alles wat u maar wilt weten over kasteel en landgoed Biljoen in Velp

  Dik boek vertelt alles wat u maar wilt weten over kasteel en landgoed Biljoen in Velp

  VELP - Alles wat u altijd al wilde weten over het Velpse kasteel Biljoen is nu te vinden in het boek ‘Biljoen, kasteel, bewoners, landgoed’. Het Geldersch Landschap & Kasteelen heeft dit werk uitgebracht omdat het tien jaar eigenaar is van landgoed en huis. Het boek is groot van formaat, dik en rijk geïllustreerd en uitermate geschikt als koffietafelboek. Echt zo'n boek dat niemand leest. Maar dat zou jammer zijn. Hier alvast tien feiten die u niet kende.
 1. Eindelijk, de sneeuwpret kan beginnen
  Play

  Eindelijk, de sneeuwpret kan beginnen

 2. Tienduizenden restaurants in Italië open ondanks verbod
  Play

  Tienduizen­den restau­rants in Italië open ondanks verbod

Arnhem e.o.