Annica van Eekeren met poes Scooter. Annica werd een jaar geleden uit haar huurhuis gezet in Didam en kreeg van een lezer van de Gelderlander goedkoop een appartement in Velp aangeboden. ,,Ik ben die man nog steeds ontzettend dankbaar."
Volledig scherm
PREMIUM
Annica van Eekeren met poes Scooter. Annica werd een jaar geleden uit haar huurhuis gezet in Didam en kreeg van een lezer van de Gelderlander goedkoop een appartement in Velp aangeboden. ,,Ik ben die man nog steeds ontzettend dankbaar." © Gerard Burgers

Een jaar geleden verloor Annica (20) haar ouders én haar woning, maar klagen wil ze niet: ‘Ik red mij wel’

VELP/ DIDAM - Annica van Eekeren uit Velp verloor vorig jaar haar ouders en moest van de woningbouwvereniging ook het huurhuis uit waar ze woonden. Dat leidde tot een storm van reacties, zelfs in politiek Den Haag. Een anonieme weldoener bezorgde haar alsnog een dak boven het hoofd. ,,Je wordt heel snel volwassen.”

7 reacties

 • Mark Pier

  4 weken geleden
  En voor de weldoener uit Velp hoop ik: Wie goed doet, ontmoet goed !
 • F.L. Walraven

  4 weken geleden
  Is dit geval niet gewoon een probleem rond pompen? Niet te min, mooi dat ze geholpen is.
 • Wilma van Well

  4 weken geleden
  Ach Annica, wat een enorme verdrietige situatie waar je in zit en daarbij ook nog eens je het huis uit moest. Heftig hoor. En zo onterecht. Heel veel sterkte met het moeten missen van je ouders meid.
 • A I Anders

  4 weken geleden
  Heel veel sterkte. Ook met je oproep 'Kom mij een beetje tegemoet, als een bedrijf of instantie moeilijk doet". Dat zijn heel zware moeilijkheden, want dat gebeurt tegenwoordig niet veel meer. Zie de problemen met de woningbouwvereniging. Men is (soms) heel harteloos! Dat hebben wij ook meegemaakt na het overlijden van onze dochter.
 • geert daams

  4 weken geleden
  Je bent een sterke jonge vrouw die het geweldig goed doet,heel veel succes en geluk voor nu en in de toekomst👏👏

Arnhem e.o.