Annica van Eekeren met poes Scooter. Annica werd een jaar geleden uit haar huurhuis gezet in Didam en kreeg van een lezer van de Gelderlander goedkoop een appartement in Velp aangeboden. ,,Ik ben die man nog steeds ontzettend dankbaar."
Volledig scherm
PREMIUM
Annica van Eekeren met poes Scooter. Annica werd een jaar geleden uit haar huurhuis gezet in Didam en kreeg van een lezer van de Gelderlander goedkoop een appartement in Velp aangeboden. ,,Ik ben die man nog steeds ontzettend dankbaar." © Gerard Burgers

Een jaar geleden verloor Annica (20) haar ouders én haar woning, maar klagen wil ze niet: ‘Ik red mij wel’

VELP/ DIDAM - Annica van Eekeren uit Velp verloor vorig jaar haar ouders en moest van de woningbouwvereniging ook het huurhuis uit waar ze woonden. Dat leidde tot een storm van reacties, zelfs in politiek Den Haag. Een anonieme weldoener bezorgde haar alsnog een dak boven het hoofd. ,,Je wordt heel snel volwassen.”

7 reacties

 • Mark Pier

  1 jaar geleden
  En voor de weldoener uit Velp hoop ik: Wie goed doet, ontmoet goed !
 • Francis Wally

  1 jaar geleden
  Is dit geval niet gewoon een probleem rond pompen? Niet te min, mooi dat ze geholpen is.
 • Wilma van Well

  1 jaar geleden
  Ach Annica, wat een enorme verdrietige situatie waar je in zit en daarbij ook nog eens je het huis uit moest. Heftig hoor. En zo onterecht. Heel veel sterkte met het moeten missen van je ouders meid.
 • A I Anders

  1 jaar geleden
  Heel veel sterkte. Ook met je oproep 'Kom mij een beetje tegemoet, als een bedrijf of instantie moeilijk doet". Dat zijn heel zware moeilijkheden, want dat gebeurt tegenwoordig niet veel meer. Zie de problemen met de woningbouwvereniging. Men is (soms) heel harteloos! Dat hebben wij ook meegemaakt na het overlijden van onze dochter.
 • geert daams

  1 jaar geleden
  Je bent een sterke jonge vrouw die het geweldig goed doet,heel veel succes en geluk voor nu en in de toekomst👏👏
 1. Annica is na metamorfose helemaal klaar voor nieuwe start: ‘Heel leuk initiatief’

  Annica is na metamorfo­se helemaal klaar voor nieuwe start: ‘Heel leuk initiatief’

  DIDAM - Met een kersvers kapsel, mooie nagels én een nieuw setje kleding kan Annica van Eekeren haar rampjaar toch nog enigszins goed afsluiten. In een jaar tijd verloor ze beide ouders en tot overmaat van ramp moest ze ook nog haar woning in Didam verlaten. Pas na een artikel in ‘De Gelderlander’ vond ze onderdak, in Velp. De Didammers hebben haar echter nog in hun hart gesloten, blijkt uit de hartverwarmende actie van dinsdag.