Eindelijk, daar is-ie dan: Dierenaren in stoet door hun tunnelbak

videoDIEREN - Achter de muziek aan door de tunnelbak in de N348. Dat gold zondagochtend voor bijna alle bezoekers van de open dag Traverse Dieren. Behalve voor de 9-jarigen Finn uit Dieren en Liselotte uit Ellecom. Zij liepen voor de Gelreband uit en mochten als eersten het zeshonderd meter lange traject afleggen dat vanaf zaterdag exclusief voor gemotoriseerd verkeer is.

8 reacties

 • Anonymous

  3 jaar geleden
  Welnee, heeft toch niets met leeftijd te maken? Als hij 21 was geweest had hij ook niet de tunnel in gemogen.  Ik snap de maatregel wel. De helling van de tunnel is stijl. Misschien zijn mensen het al vergeten, maar in 2010 was er in een tunnel tijdens Love Parade in Duisburg een groot drama. 21 doden en 625 gewonden. In geval van paniek moet zo'n tunnel snel ontruimt kunnen worden. En, hoe erg dat ook is, dat gaat in chaos en paniek nu eenmaal minder snel in een rolstoel of met een rollator. Wel hoop ik dat ze nog een aparte bezichtiging organiseren. Dat moet natuurlijk wel kunnen.
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  Als ik kijk naar de hoge prijs die landschappelijk betaald met het doorsnijden van de landgoederen Middachten en Biljoen zegt ik: nee dank u. Bovendien: dacht u dat dat doortrekken gratis is? Wat denkt u dat alleen al zo'n brug over de IJssel kost?
 • Rick

  3 jaar geleden
  Weggegooid geld. Hadden ze beter kunnen besteden aan het doortrekken van de A348 naar Olburgen. Daarmee zou dan al dat verkeer niet door Dieren hoeven te rijden.
 • Frits Starink

  3 jaar geleden
  Ik zie een heel muziekkorps. was er dan echt geen plek voor die invalide meneer??? Ik zie genoeg ruimte in de tunnel. Ik neem aan dat de gemeente dit recht gaat zetten en dat er alsnog een gelegenheid komt waarop meneer Schurink de tunnel in mag. Anders pure leeftijdsdiscriminatie!
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  Boos, heel boos! Ontzettend zuur voor mindervaliden zoals meneer Schuurink. Onbegrijpelijk dat voor deze mensen de tunnel niet ook een uurtje is opengesteld. Hopelijk krijgt dit nog een staartje (hoewel de mindervaliden daar nu niet meer mee geholpen zijn)... 
 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

Arnhem e.o.