De hondenuitlaatplaats op het einde van de Kluizenaarsweg is binnenkort onbereikbaar.
Volledig scherm
PREMIUM
De hondenuitlaatplaats op het einde van de Kluizenaarsweg is binnenkort onbereikbaar. © Erik van 't Hullenaar

Gaat na de Posbank ook deze populaire wandelplek bij Velp dicht voor auto’s? ‘Dit was nooit aan de orde’

ROZENDAAL - Hondenbezitters reageren met verbijstering op het plan om naast de Posbank ook het Rozendaalse Veld onbereikbaar te maken voor auto’s en motoren. Het Rozendaalse Veld is het grootste hondenlosloopterrein in de regio Arnhem. Dagelijks komen er honderden honden met hun baasjes.

14 reacties

 • Robert Elfferich

  1 maand geleden
  Tuurlijk, alle mooie plekken afsluiten zodat niemand ermeer van kan genieten.
 • Clemens De vries

  1 maand geleden
  Wat een getrut allemaal… wat heeft dat stukje opschuiven nou voor zin?! Ga tijd en energie stoppen in echte problemen, en bekommer je om mensen die hulp nodig hebben.. er is zat te doen!
 • Ineke Oosterbaan

  1 maand geleden
  Ik loop wekelijks op het Roosendaalse veld, altijd ruimte genoeg om je auto te parkeren alleen in het weekend is het vooral met mooi weer druk door mensen die je normaal niet ziet mede oorzaak corona....wij als honden bezitters lopen niet dwars door de hei maar op de paden, als je nu de parkeerplaats gaat verleggen moet je dwars door het bos heen wat meer onrust bij reeën Zwijnen en de andere bos bewoners gaat brengen.
 • Piet Biemans

  1 maand geleden
  Niemand praat over de extreme onzin om de hele Posbank dicht te gooien voor auto's. Wel open voor de wolven, maar voor de mensen....Natuurmonumenten droomt er jaren van ... Dus boycotten Natuurmonumenten en ook de Postcode loterij die met zijn sponsoring van Natuurmonumenten en andere Natuurlobbies geen toegang voor de loten kopende en belasting betalen burgers .Gewoon op te drukke dagen afsluitingen of eenrichtingsverkeer regelen, maar ja dan voor de gemeenten Rheden en Roozendaal extra werk!
 • Frits Van der Velden

  1 maand geleden
  Wanneer Dhr. Warmerdam en consorten zich net zo druk zouden maken over de levensgevaarlijke kruising op de Kerklaan en de wielrenners die met 50 km/u naar benden komen als om deze zaak had dat veel leed voorkomen. Mens en dier hun plezier van een van de weinige losloopgebieden voor honden af pakken heeft prioriteit. Geeft goed aan waar het gemeentebestuur voor staat.

Arnhem e.o.